Tuinverlichting

Het verlichten van uw tuin kan een hele uitdaging zijn, maar als u deze met het oog op de toekomst benadert, zult u tevreden zijn met het resultaat. Dit jaar zijn we getroffen door de ergste droogte in 50 jaar. Het maakt het niet alleen moeilijk voor ons om onze planten te kweken, maar het maakt het ook moeilijker om je tuin te verlichten. Ook al hebben we de meest efficiënte pompen en waterbesparende toiletten, we kunnen er niet teveel op vertrouwen. We doen het met wat we hebben door te investeren in zonne-verlichting.

Tuinverlichting kopen

Een van de problemen met conventionele Solar tuinverlichting is dat ze vaak te fel zijn. Het probleem is dat ze zo dicht bij de oppervlakte zijn dat we ze niet duidelijk genoeg kunnen zien, zelfs als we het proberen. En als we gewone oude gloeilampen voor huishoudelijk gebruik gebruiken, produceren ze zo heet ultraviolet (UV) licht dat ze huidkanker veroorzaken. Het is belangrijk dat we onze ogen beschermen en het gebruik van laagspannings-buitenverlichting is de gemakkelijkste manier om dat te doen. Laagspannings-buitenverlichting kan in de tuin worden geïnstalleerd met gewoon glas of met ultramoderne LED-lampen die koel aanvoelen en minder elektriciteit verbruiken.

Een andere optie is lichtslingers. Ze vormen een geweldige tuinverlichting omdat je ze in elke richting kunt richten. U kunt bijvoorbeeld lampen langs een looppad of langs de rand van uw terras, terras of tuinlatwerk hangen. Dit soort buitenruimteverlichting is ook vrij eenvoudig te installeren omdat u geen lange elektrische draden door uw buitenruimte hoeft te leggen.

Als u liever de milieuvriendelijke route kiest, zijn er een aantal keuzes. Een milieuvriendelijke keuze is de LED-tuinverlichting op zonne-energie. Deze zijn goedkoop in aanschaf en in gebruik, vereisen geen bedrading en gebruiken gerecyclede batterijen, dus ze zijn ook milieuvriendelijk.

Tot slot, als u op zoek bent naar een hoogwaardige laagspanningstuin- of buitenruimteverlichting, vindt u hier ook een aantal keuzes. Er zijn laagspanningslampen die een infraroodlichtsensor gebruiken om aan te gaan zonder dat de stekker in het stopcontact zit. Er zijn ook waterdichte lampen die onder water blijven en blijven branden, zelfs als er opspattend water binnendringt. En er zijn daglicht-fluorescentielampen waarmee je zachte , subtiel licht gedurende de dag, en dan oplichten als de zon ondergaat.

Met al deze keuzes zou u de juiste tuinverlichting voor uw behoeften moeten kunnen vinden. Natuurlijk zijn er enkele eenvoudige veiligheidstips die u kunt volgen voordat u tuin- of buitenverlichting installeert. Zorg ervoor dat er geen brandbare voorwerpen zijn in de buurt van de plaats waar u uw tuinverlichting wilt neerzetten, en dat niets gemakkelijk kan omvallen of uitblazen als deze zou vallen. Als je deze tips opvolgt, heb je alleen maar positieve ervaringen met je solarlamp en tuinverlichting.